Profesyonel düğün çekimleri için hangi kamera tercih edilmelidir?

22-12-2020 10:17
Profesyonel düğün çekimleri için hangi kamera tercih edilmelidir?

 Profesyonel düğün çekimleri için hangi kamera tercih edilmelidir? 

Düğün kamerası seçerken en çok dikkat edilen şey piyasa şartlarında kameranın büyük görünmesidir. Düğün organizatörleri müşterilerinin büyük kameraya daha çok ilgi gösterdiği küçük handycam dediğimiz kameralarla çekimleri hoş karşılamadıklarını, verdikleri parayı hak etmediğini düşündüklerini söylemektedirler. Oysaki başlangıç seviye düğün kameralarından daha iyi ve benzer fiyatlı handycam kameralar bulunmaktadır.

 

Biz daha çok düğün organizatörlerin tercih ettiği kameraları inceleyeceğiz. Tabii bu kameralar sadece düğün değil etkinlik organizasyon eğitim ve seminer tarafında aktif olarak kullanılabilen profesyonel seviye kameralardır.

 

Sony tarafında en çok tercih edilen omuz tipi kamera başlangıç seviyesinde Sony HXR mc2500kameradır. Bu kamera 1/4 inç sensöre sahip bir HD video kameradır. Mc2500 ile ekstra bir bellek kartına veya 32GB dahili anlık belleğe yüksek çözünürlüklü kayıt yapabilirsiniz. Bu kamerayı daha çok fiyat performans sebebiyle ve kasası büyük diye tercih etmektedirler.

 

Düğün organizatörlerine satılan diğer bir kamerada Sony pxw z150 4K profesyonel video kameradır. Bu kamera fiyatı daha yüksek olmasına karşın geleceği düşünerek 4K çekim özelliğine sahiptir. Ayrıca 120 FPs yüksek kare hızında ve full HD kalitesini sürekli kayıt özelliklerine sahiptir. z150 Compact ve hafif bir kameradır. dahili wifi ile hareket kolaylığı sağlar ve cep telefonundan veya tabletten kolayca kontrol edilebilir, 400 dakikaya kadar da sürekli kayıt yapmak mümkündür. bu kameranın özelliklerini sitemizden detaylı inceleyebilirsiniz.

 

Sony Z150 

Son olarak Sony tarafında en son çıkarılan kameralardan Sony pxw z190 4K profesyonel video kamerayı bazı düğün organizatörleri tercih etmeye başlamıştır. Fiyatı yüksek olmasına karşı özellikleri ile fazlasıyla ihtiyacı karşılamaktadır. Sony z190 kamera 1 / 3 inç sensöre sahip 4K 60p kayıt özelliği bulunmakta ve 25 x yakınlaştırma lensine sahip, Ayrıca gelişmiş yüz algılama özelliği ile de ciddi şekilde avantaj sağlamaktadır.

 

Sony tarafında tercih edilebilecek düğün etkinlik ve organizasyon tarafından kullanılabilecek profesyonel seviye kameralar yukarıda belirttiğimiz gibidir. Siz de ihtiyaç duyduğunuz bu veya diğer kameralarımızla alakalı sitemizi inceleyebilir detaylı bilgi alabilir ve İhtiyaç halinde her zaman bize ulaşabilirsiniz.

 

Provideo, Sony profesyonel ekipmanlarının yetkili Türkiye satıcısıdır

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.