Sanal Stüdyo nedir, Greenbox Stüdyo Nedir?

22-12-2020 10:17
Sanal Stüdyo nedir, Greenbox Stüdyo Nedir?

 

Sanal Stüdyo nedir, Greenbox Stüdyo Nedir? 

Sanal stüdyo greenbox perde veya greenbox dekor üzerinden oluşturulan yeşil alana Keyleme yöntemi ile bilgisayar programları üzerinden giydirilen profesyonel stüdyo tasarımlarıdır. Sanal stüdyo, tek bir stüdyo maliyetine teknolojiyi kullanarak istediğimiz tasarımları yaparak birden çok stüdyoya sahip olmaktır. Çeşitli teknolojiler kullanılarak geliştirilen yazılımlarla birlikte birden çok açıyla istediğimiz kadar stüdyo tasarımını Program üzerinden ayarlayarak yayın yapmaya denir. Son zamanlarda Sanal Stüdyo nasıl kurulur, Greenbox stüdyo kurulumu nasıl yapılır gibi bir çok soru geldiği için sitemizde birçok makalede buna değineceğiz.

Sanal Stüdyo - Greenbox stüdyo nasıl Kurulur 

Günümüzde sanal stüdyo teknolojileri çok fazla kullanılmaktadır bazı televizyon kanalları normal stüdyoda ihtiyaç duyulan mimari tasarımlar yerine sanal stüdyo ile greenbox perde / Greenbox Stüdyo üzerinden yayın yapmaya devam etmektedir. Daha çok TV stüdyo ihtiyaç duymayan Prodüksiyon firmaları, kurumsal firmalar, YouTube üzerinden yayın yapan firmalar, haber kanalları, online haber kanalları, internet yayın mecraları sanal stüdyo kurmaktadır.

 

Sanal Stüdyo / Greenbox stüdyonun avantajı nedir? 

 Sanal Stüdyo - Greenbox stüdyo nasıl Kurulur 2

Sanal stüdyonun / Greenbox Stüdyonun birden çok avantajı bulunmaktadır. Öncelikle güncel teknolojiler takip edildiği için kaliteli bir yayına geçiş yapılmış olacaktır. Diğer taraftan sabit bir stüdyo ile bir tane tasarım kullanılacağına sanal stüdyo ile istediğimiz kadar tasarım yapabilmekteyiz. Örneğin haber stüdyosu, eğlence stüdyosu, tartışmak stüdyosu, gündüz programları için ihtiyaç duyulan stüdyoları bir mimari tasarımla yaptırmak yerine Tek bir sanal stüdyo programı üzerinden çıkarabilmektesiniz. Sanal stüdyoda çok büyük mekanlara ihtiyaç bulunmamaktadır. istediğiniz kadar programı bir tek bir tek Stüdyo mekanı ile yapabilirsiniz. fakat fiziki stüdyoda her program için ayrı bir mekan ayrı bir oda ve büyük alanlar gerekmektedir. Dolayısıyla sanal stüdyo hem maliyet hem fiziksel alan açısından ciddi şekilde avantaj sağlamaktadır.

 

Greenbox Stüdyo kurulumu için detaylı bilgi almak, projelerimizi incelemek ve fiyat teklif almak için tıklayınız.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.